Dengar sini semua!

Gunakan database sedia ada untuk tambah income bisnes anda!

Blaster.my merupakan sistem khusus untuk anda blast, schedule & hantar notifikasi proses pembelian di WooCommerce dengan mengguna nombor Wasap sedia ada kepada pengguna.

Tahukah Anda?

Sistem ini telah dibangunkan setahun yang lepas bagi “BIG PLAYER” yang menggunakan teknik DATABASE sedia ada untuk TAMBAH SALES syarikat mereka.

0
Syarikat
0 M+
Mesej Dihantar
0 +
Tim After Sales
0 x
Nombor Disekat
K+
Ringgit Tambahan Sales Bulanan (Setiap Syarikat)

Kini! Kami BUKA kepada UMUM.
Tapi untuk 100 orang sahaja dengan harga early birds!

Tolong jangan bagi tahu orang lain tentang sistem ini. Dengan kaedah yang betul, sistem ini boleh menambahkan sales syarikat anda dengan hanya kelebihan pada database sedia ada.

Kelebihan untuk anda adalah kami berikan PERCUMA WooCommerce Notification.

Apa yang saya dapat dengan langgan ini?

Blaster

Anda muat naik nombor pelanggan menggunakan format yang kami sediakan.

Tag nombor tersebut kepada nama yang anda berikan & blast.

Tutup sistem & lihat Wasap pada phone anda. Layani mereka.

Schedule

Anda muat naik nombor pelanggan menggunakan format yang kami sediakan.

Tag nombor tersebut kepada nama yang anda berikan & schedule.

Tutup sistem & lihat Wasap pada phone anda. Layani mereka.

Notifikasi

Muat naik plugin yang kami sediakan ke laman WooCommerce anda. Lakukan tetapan pada plugin untuk ayat-ayat bagi setiap proses Processing, Completed, On-hold dan sebagainya.

Anda boleh lihat semua status pada bahagian Log di sistem blaster.my

Sekejap! Kenapa Kena Guna Wasap?

Wasap merupakan kaedah yang berkesan untuk menjual selain dari menggunakan konsep iklan berbayar.

Dengan kaedah yang betul anda boleh dapatkan REPEAT ORDER dari database yang anda ada sekarang.

Rugi anda hanya RUN IKLAN tetapi tidak RUN Wasap BLASTER & SCHEDULE bagi menghantar promosi untuk belian ulangan.

Hantar PROMOSI dari database anda adalah 100% percuma. Tiada kos tambahan berbanding run iklan.

Pelanggan mana yang tidak mahu harga promosi & follow-up cara penggunaan produk atau perkhidmatan. Inilah AGENDA PM yang sebenar!

Kalau anda RUN iklan depan sudah tentu ada KOS yang kita sendiri tidak jangka berapa untuk per click. 

Berharap 30% adalah kos iklan. Sekali 80%! Makan modal!

Wasap adalah alat marketing paling efektif...

Salam Kak Ida.

Saya Cik Putih dari SUSU PEMUTIH.

Bulan lepas akak ada buat belian "Susu Putih" kami kan?

Hari ini saya bagi diskaun RM20. Harga akak beli dulu RM100. Hari ni akak cuma bayar RM80 + PERCUMA POS

Boleh komen NAK kalau berminat.

Contoh Template
Untuk Hantar Ke Pelanggan Sedia Ada

Korang rasa? Kak Ida beli semula tak? Dalam kepala Kak Ida dia jimat RM20 + RM10 pos.

Sebagai peniaga kita dah jimat kos iklan tetapi masih boleh menjual kepada pelanggan sedia ada dengan mesej ini sahaja.

{akak, susu putih, susu pemutih & info maklumat belian lama anda boleh tetapkan pada variable remark, title & name}

BERMINAT!
TAPI SAYA NAK TENGOK FUNGSI SISTEM

Sistem ini sangat mudah untuk digunakan. InsyaAllah sebab kita semua boleh dik!

Dashboard

Paparan langganan anda. Pada bahagian ini ada boleh lihat statistik contacts, jumah sent, sending & failed bagi setiap mesej yang anda hantar.

Sekiranya ada belum connect device ke Wasap. Paparan lain adalah untuk anda scan QR code.

Tagging

Ruangan untuk anda mencipta Tagging pada kumpulan nombor yang anda akan muat naik atau telah muat naik. 

Tagging ini digunakan semasa untuk anda Blast & Schedule mesej. Sekiranya nombor anda disekat anda masih boleh menghantar mesej dengan Tagging sedia ada tanpa perlu berdebar untuk terus menghantar mesej seterusnya.

Contacts

Ruangan untuk anda memuat naik senarai contact.

Anda perlu download template yang kami sediakan dan masukkan semula ke ruangan yang telah disediakan.

Pada template ini anda boleh menggunakan beberapa variable seperti, panggilan nama, nama pelanggan, nombor telefon pelanggan, alamat dan remark.

Remark anda boleh masukkan data rekod pembelian terdahulu yang dilakukan oleh pelanggan.

Senarai Contacts

Contoh paparan senarai pelanggan anda. Anda boleh filter senarai dengan susunan tag dan juga tarikh data yang telah dimasukkan.

Setiap nombor boleh ditagging dengan beberapa tag yang anda telah lakukan.

Contoh ABU pelanggan setia anda setiap bulan. Maka anda boleh tagging pembelian ABU sebagai PRODUCT A – JULAI 2023, PRODUCT B – OGOS 2023 dan sebagainya.

Blast & Schedule

Pada ruangan ini adalah tempat untuk anda menghantar mesej kepada pelanggan.

Pilih tagging yang anda mahukan. Sekiranya untuk Blast pada ruangan tarikh isikan tarikh semasa & untuk schedule sila tetapkan tarikh akan datang.

Ada beberapa butang yang anda boleh tekan untuk tebalkan font, masukkan emoji & sebagainya. 

Pastikan anda memasukkan variable seperti Title, Name & lain-lain supaya mesej anda unik setiap kali dihantar.

WordPress Plugin

Sekiranya anda ingin menggunakan notifikasi WooCommerce. Anda perlu aktifkan plugin yang kami sediakan.

Setiap proses pada pembelian notifikasi Wasap akan dihantar kepada pembeli.

Notifikasi ini adalah tanpa had untuk pemberitahuan proses pembelian pelanggan anda. Tetapi dihadkan pada pengguna domain sahaja.

SESUAI KE UNTUK SAYA SISTEM INI?

Sangat sesuai untuk peniaga seperti di bawah.

Peniaga Online

Sama ada anda peniaga Shopee, TikTok, Lazada, eCommerce sendiri.

Anda boleh susun semua nombor pelanggan & gunakan sistem ini sebagai follow-up.

Peniaga Offline

Anda ada kedai makan, kedai gunting, kedai phone atau sebagainya.

Anda boleh minta pelanggan tuliskan nombor telefon & anda masukkan pada sistem kami.

Blast promo bulanan kepada mereka dengan cara semudah ABC!

Servis Perkhidmatan

Contoh anda buat servis cuci kereta, pasang aircond, tukang besi, paip bocor dan lain-lain.

Anda gunakan konsep sama macam peniaga offline. Tulis nombor pelanggan dan hantar guna sistem Blaster.

Digital Marketer

Golongan ini pasti antara yang banyak dapat nombor prospek. Dengan database yang telah anda dapat. Boleh gunakan untuk membuat soft selling.

Affiliate Marketer

Golongan ini hampir sama dengan Digital Marketer. Cuma mereka biasa bergerak dalam pasukan. Lagi-lagi program affiliate yang mereka sertai boleh ada downline. Jadi mereka akan gunakan blaster untuk beri knowledge kepada pasukan.

Agensi Hartanah

Boleh buat hebahan info terkini berkenaan urusan hartanah yang anda sedang lakukan,

Soalan-Soalan Lazim

Blaster.my guna official API?

Tidak. Kami tidak menggunakan official API. Sekiranya anda ingin gunakan Official API boleh berhubung support kami.

Boleh kena ban tak nombor?

Mestilah boleh! Anda akan di-ban sekiranya menggunakan kaedah yang tidak betul. Pastikan anda menghantar sikit demi sedikit terlebih dahulu sehingga nombor anda berjaya melepasi 1,000 mesej. Jangan gelojoh dik.

Boleh tak saya nak lebih dari 2,500 contacts?

Tidak boleh. Untuk menghantar lebih dari 2,500 anda perlu langgan plan yang lain. Namun! Jika anda terlalu banyak contacts yang mahu diuruskan dalam 1 sistem. Hubungi kami untuk penyelesaian Enterprise daripada kami.

Anda boleh bagi jaminan nombor saya tidak akan disekat?

Tiada jaminan daripada kami & itu adalah tanggujawab anda. Kami hanya merancang. Anda yang menggunakannya.

Stabil Sangat Ke Engine Wasap INi?

Sepanjang 1 tahun lebih dalam ujian bersama klien terpilih. Kami tiada masalah untuk menghantar jutaan mesej. Cuma sepanjang tempoh ini. Pihak Wasap hanya menyekat penggunaan button. Apa pun pihak kami akan cuba sedaya upaya untuk mengemaskini sistem dari semasa ke semasa untuk kesenangan semua.

Selamat ke Database Kami Dengan Blaster.my?

Anda boleh rujuk halaman polisi kami. Kami sentiasa mengikut tatacara yang diarahkan oleh SKMM dan akta PDPA.